Mirë se vini në iDuaa

Ne lidhim miliona blerës dhe shitës në mbarë botën, duke fuqizuar njerëzit dhe duke krijuar mundësi ekonomike për të gjithë.

Brenda tregjeve tona, miliona njerëz në mbarë botën lidhen, si në internet ashtu edhe jashtë linje, për të bërë, shitur dhe blerë mallra unike. Ne ofrojmë gjithashtu një gamë të gjerë shërbimesh dhe mjetesh të shitësve që ndihmojnë sipërmarrësit krijues të fillojnë, menaxhojnë dhe zgjerojnë bizneset e tyre. Misioni ynë është të riimagjinojmë tregtinë në mënyra që ndërtojnë një botë më përmbushëse dhe më të qëndrueshme dhe ne jemi të përkushtuar të përdorim fuqinë e biznesit për të forcuar komunitetet dhe fuqizuar njerëzit.

45M

Products for sale

1.8M

Sellers Active on Martfury

30.6M

Buyers Activie on Martfury

$2.64M

Annual gross merchandise sales

Zbuloni Udhëtimin e iDuaa

idea-2103476-1768732
Prill 2020
Këtu lindi dëshira jonë për të krijuar një Website që do ndihmonte cdo person që ka dëshirën e mirë për të rritur biznesin e tij dhe për të arritur fitimin e dëshiruar.
untitled-1-01_4x
Dhjetor 2020
Pasi krijimit të ides,u konkretizuar website ne idenë ekzakte të website dhe formimit të emrit. iDuaa- kur i do të gjitha i gjen vetëm tek ne.
humaaans-versions-of-the-writer-and-the-creative-director-discussing-how-to-illustrate-and-lay-out-this-story
Prill 2021
Një vit pasi lindi ideja e website ,ne e finalizuam ndërtimin e tij. Në këtë pikë është strukturuar e gjithë puna jonë.
123529091-the-brain-climbs-to-the-top-of-the-mountain-with-effort-intention-and-fatigue-and-finally-succeeded-
Dhjetor 2021
Pas 8 muaj punë për tiu ofruar më të mirën iDuaa.com u finalizua me sukses.
c25d445a95b256316d326bac77ea425d
Mars 2022
Lancuam Website tonë dhe e bëmë publike për ju. Cdo dite update-ohemi për tiu sjellë më të mirën e më të mirave.
Cdo ditë drejt përmirësimit...

Meet Our Leaders

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Awards & Recognition

Industry leaders and influencers recognize Overstock as one of the most trust worthy retail companies in the U.S., ranking high for both customer and employee satisfaction.

Main Menu