Miliona blerës mezi presin të shohin
Çfarë keni në dyqan

PSE TË SHISNI NË IDUAA

Bashkohuni një tregu ku gati 50 milionë blerës në mbarë botën
blejnë artikuj unikëok

Tarifa FALAS

Mënyrë shumë e thjeshtë për të renditur artikujt tuaj
PA KOSTO EKSTRA
Mëso më shumë

Platforma më e specializuar
për SHIT-BLERJE
ONLINE

Mjetet dhe shërbimet tona e bëjnë të lehtë menaxhimin, promovimin dhe rritjen e biznesit tuaj.
Mëso më shumë

Kujdesi për Klientin
24/7

Për çdo pyetje tjetër rreth nesh, apo për produktet mos hezitoni të na kontaktoni.
Mëso më shumë
1

Regjistrohuni dhe listoni produktet tuaja

 • Regjistroni biznesin tuaj falas dhe krijoni një katalog produktesh.
 • Merrni trajnim falas se si të drejtoni biznesin tuaj në internet.
 • Këshilltarët tanë të iDuaa do t'ju ndihmojnë në çdo hap dhe do ju asistojë plotësisht me biznesin tuaj online.
2

Merrni porosi dhe shisni produktin tuaj

 • Porosia dërgohet në llogarinë tuaj në kohë reale.
 • Në faqen tuaj do iu shfaqen të dhënat e klientit dhe mund të konfirmoni porosinë. 
3

Paketoni dhe dërgoni me lehtësi

 • Paketoni porosinë dhe dërgojeni. 
 • Ndërkohë mund te informoni klientin nëpërmjet email për tracking nr të porosisë.
 • Ne jemi në dispozicion dhe për shërbim delivery brenda Tiranës.
4

Merrni pagesa dhe rritni biznesin tuaj

 • Krijo dhe personalizo dyqanin tuaj pa qënë nevoja për domain,host apo mënyra te tjera.
 • Mundësi për shumë shitje.
 • Rreth 1 milion vizita në muaj

Tarifa FALAS

E lirë ,transparente dhe e sigurt

Mundësi listimi produktesh pa limit. Pa asnje kosto ju mund të krijoni dyqanin tuaj. 

$0
Tarifa e krijimit
Dyqani juaj
$0
Tarifa e listimit
të produkteve

Çfarë specifikash përfshihen në dyqani tuaj:

 • Paneli i dyqanit tuaj i personalizuar sipas jush.
 • Grafikë dhe të dhëna për cdo porosi në mënyrë transparente.
 • Të dhënat për secilën porosi.
 • Mbrojtja e shitësit dhe mbështetja e klientit për t’ju ndihmuar të shisni gjërat tuaja.

Ne përpunojmë pagesat me PayPal. Fondet nga shitjet e PayPal në iDuaa do të depozitohen në llogarinë tuaj PayPal.

SELLER STORIES

See Seller share about their successful on Martfury

PYETJET MË TË SHPESHTA

Këtu janë disa nga pyetjet më të shpeshta në lidhje me shitjet në iDuaa

Si funksionojnë tarifat në iDuaa?

Anëtarësimi dhe hapja e një dyqani në iDuaa është falas.
Gjithashtu dhe postimi i produkteve tuaja është falas. E gjitha kjo e mundësuar nga iDuaa,ju mund të hapni dyqanin tuaj pa asnjë kosto ekstra.

Çfarë duhet të bëj për të krijuar një dyqan?

Është e lehtë të krijosh një dyqan në iDuaa. Krijoni një llogari iDuaa(nëse nuk e keni tashmë një), caktoni vendndodhjen, zgjidhni një emër dyqani, krijoni një listë.

Si mund të paguhem?

Nëse pranoni pagesa me PayPal, fondet nga shitjet e PayPal në iDuaa do të depozitohen në llogarinë tuaj PayPal. Ne inkurajojmë shitësit të përdorin një llogari PayPal Business dhe jo një llogari personale, pasi llogaritë personale i nënshtrohen kufijve të marrjes mujore dhe nuk mund të pranojnë pagesa nga blerësit që financohen nga një kartë krediti.
Gjithashtu dhe nëpërmjet pagesës në dorë të klientit kur merr porosinë nëpërmjet shërbimit delivery.

A kam nevojë për një kartë krediti ose debiti për të krijuar një dyqan?

Jo, një kartë krediti ose debiti nuk kërkohet për të krijuar një dyqan. Për t’u verifikuar si shitës, ju keni zgjedhjen të përdorni ose një kartë krediti ose të regjistroheni nëpërmjet PayPal. 

Keni akoma më shumë pyetje? Mos ngurroni të na kontaktoni.

Është koha për të filluar të fitoni para.

Main Menu