For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Cookie

Cookies dhe teknologji të ngjashme

 

1. Cfarë janë Cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që faqet e vizituara nga përdoruesit i dërgojnë në terminalet ose pajisjet e tyre, ku ato ruhen për t’u transmetuar përsëri në të njëjtat site gjatë vizitave pasuese. Cookies (dhe / ose teknologji të ngjashme, siç janë teknologjitë SDK për botën e lëvizshme) mund të ruhen përgjithmonë (cookie të vazhdueshme) në pajisjen tuaj ose të kenë një kohëzgjatje të ndryshueshme; ato në fakt mund të anullohen duke mbyllur shfletuesin ose kanë një kohëzgjatje të kufizuar për secilën seancë (cookie-t e sesionit). Cookies mund të instalohen nga SHITBLI.COM (cookie të palëve të para) ose uebfaqe të tjera (cookie të palëve të treta).

Cookies përdoren për qëllime të ndryshme siç specifikohet më mirë në pikën vijuese 2 të kësaj faqe.

Për profilizimin e veprimtarive, të dhënat personale të mbledhura përmes cookies përpunohen për një periudhë maksimale 12 muaj nga momenti në të cilin jepet pëlqimi për përpunimin. Më poshtë do të gjeni të gjithë informacionin mbi cookies të instaluar përmes faqes në internet SHITBLI.COM  dhe / ose aplikacioneve të ndërlidhura dhe informacionin e nevojshëm se si të menaxhoni preferencat tuaja në lidhje me to.

Ju kujtojmë që platforma jonë mbështet shfletuesit dhe / ose aplikacionet e identifikuara më poshtë për qëllime të ofrimit të duhur të shërbimit. Për rezultate më të mira, ne ju rekomandojmë të shkarkoni versionin e fundit të shfletuesit tuaj dhe / ose aplikacionin.

Ju kujtojmë seSHITBLI.COM nuk mund të garantojë funksionimin e saktë të shërbimit dhe efektivitetin e indikacioneve të përfshira në këtë informacion për versionet e mëparshme të shfletuesve dhe / ose aplikacioneve që nuk janë të mbështetura.

 

1.1. Shfletuesi i faqes në desktop

 • Versioni i Chrome 49.0 ose më vonë
 • Versioni Firefox 52.0 ose më vonë
 • Versioni 11 i Internet Explorer ose më vonë
 • Edge
 • Versioni 8 i Safari ose më vonë

 

1.2. Shfletuesi i faqes mobile

 • iOS 7.1 ose më vonë (iPhone 4 ose më vonë): Safari
 • Android 4.1 ose më vonë: Chrome 28.0 ose më vonë, Shfletuesi Samsung 3.3 ose më vonë, shfletuesi Android.

 

1.3. Shfletuesi për tablet

 • Ipad: Safari
 • Android: Shfletuesi Android

 

1.4. App

 • IOS 6.1.0 ose më vonë
 • Android 3.2.0 ose më vonë

 

2. Cilat Cookies janë të pranishëm në SHITBLI.COM?

 

2.1. Cookie të palëve të para dhe qëllime të ngjashme
Qëllimet kryesore të cookies të instaluara nga SHITBLI.COM janë:

(i) teknikat, d.m.th. ato përdoren për qëllime që lidhen me ofrimin e shërbimit dhe për të lejuar ose përmirësuar shfletimin në SHITBLI.COM ose memorizimi i kërkimeve. Këto cookie janë thelbësore për të siguruar që platforma jonë funksionon siç duhet.

(ii) analitik, për të mbledhur informacion statistikor mbi përdorimin e shërbimit nga përdoruesit (p.sh. numri i vizitorëve, faqet e vizituara, …). Ne i përdorim këto cookie për të analizuar trafikun në faqet tona në mënyrë anonime, pa ruajtur të dhënat personale.

(iii) të analizojë zakonet, zgjedhjet e konsumit dhe vendndodhjen gjeografike, në mënyrë që të promovojë reklamimin e personalizuar gjithashtu të palëve të treta, me të cilët mund të komunikohet informacioni, i cili nuk e identifikon direkt përdoruesin.

Ju mund të shikoni listën e të gjitha cookies të përdorura nga SHITBLI.COM në seksionin e cookie-t të cilësimeve që gjeni këtu.

 

2.2. Cookie të palëve të treta dhe qëllime të ngjashme

Qëllimet kryesore të cookies të instaluara nga palë të treta janë:

(i) analitik: të mbledhë informacion statistikor mbi përdorimin e shërbimit nga përdoruesit (p.sh. numri i vizitorëve, faqet e vizituara, …). Këto cookie përdoren për të analizuar trafikun në faqet tona dhe sjelljen e përdoruesve në një formë anonime dhe të grumbulluar.

(ii) të profilizimit:

marketing: ne i analizojmë veprimet tuaja në internet në mënyrë që të sigurojmë, përmes partnerëve të palëve të treta, përmbajtje dhe oferta tregtare në përputhje me interesat tuaja, gjithashtu bazuar në përvojën tuaj të mëparshme të shfletimit. Ky informacion menaxhohet veçmas nga të dhënat e identifikimit të mbajtura nga SHITBLI.COM.

reklamimi i personalizuar: përmes këtyre cookies ju tregojmë reklama sipas preferencave, zakonit ose zgjedhjeve të konsumit tuaj.

Ju informojmë se SHITBLI.COM është pronar i të dhënave për aktivitetet e përshkruara më lart.

Për më tepër, cookies mund të aktivizohen posaçërisht të dizajnuara për «rrjetet sociale». Ato lejojnë përdoruesin të bashkëveprojë përmes rrjeteve sociale (funksioni i ndarjes, Facebook). Kur një faqe përmban këtë komandë, vendoset një lidhje e drejtpërdrejtë me rrjetin social të zgjedhur.

Tani, përveç cookies, për të përmirësuar shërbimin dhe navigimin ose për të profilizuar aktivitete, mund të mundësojnë përdorimin e teknologjive të ngjashme në pajisjet tuaj celular siç është mjeti i AppsFlyer, Google Firebase, Facebook. Për aktivitetet e lidhura rreptësisht me zbulimin e trafikut në pajisjet e lëvizshme dhe analizën e lidhur me tregun, lejohet gjithashtu përdorimi i teknologjive Nielsen.

Përdorimi i këtyre teknologjive rregullohet nga politikat e intimitetit të këtyre kompanive dhe jo nga politika e intimitetit të SHITBLI.COM.

 

3. PËLQIMI SI JEPET përdorimin e cookies?

Pëlqimi për përdorimin e cookies për profilizim jepet nga përdoruesi në mënyrat e mëposhtme: mbyllja e banderolës që përmban informacionin e shkurtër, lëvizja e faqes që pret banderolën ose klikimi i ndonjë prej elementeve të tij dhe mund të revokohet në çdo kohë.

Të gjitha cookie-t teknike nuk kërkojnë pëlqim, prandaj ato instalohen automatikisht pas hyrjes në web ose shërbim.

 

4. Si mund ta revokosh  lejimin e perdorimit te Cookies?

Cookies mund të çaktivizohen plotësisht nga shfletuesi duke përdorur funksionin special të dhënë në shumicën e programeve të shfletimit.

Eshtë mirë të dihet megjithatë që paaftësimi i cookies-it disa nga veçoritë e SHITBLI.COM  mund të mos jenë të përdorshme.

Më poshtë janë lidhje me informacionin e shfletuesve kryesorë për informacion të mëtejshëm mbi çaktivizimin e cookies: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Edge.

Për të çaktivizuar cookie-t e profilizimit të palëve të treta individualisht, klikoni në lidhjet e zbulimit të palëve të treta të treguara në paragrafin 2 të kësaj politike të cookie-t.

Në lidhje me profilizimin e cookies të dizajnuar për t’ju ofruar reklamim të personalizuar, ju informojmë se nëse nuk pranoni, do të vazhdoni të merrni reklama të përgjithshme për çdo rast.

Në lidhje me cookie-t e profilizimit të marketingut të palëve të para dhe të treta, është e mundur t’i çaktivizoni ato në çdo kohë madje duke përdorur cilësimet që i gjeni këtu, megjithatë nuk do të shijoni një përvojë optimale të shfletimit.

Për të ushtruar zgjedhjen dhe çaktivizimin e reklamave të personalizuara duke ndryshuar cilësimet e pajisjeve tuaja mobile, futeni në zonën e rezervuar dhe ndryshoni preferencat tuaja për mbledhjen e të dhënave dhe / ose ndiqni udhëzimet që gjeni më poshtë:

 

4.1. Android
në pajisjen tuaj hapni aplikacionin “Cilësimet e Google”
lëvizni poshtë dhe zgjidhni “Google”
zgjidhni “Njoftime”
zgjidhni “Turn off interest-based ads” ose “Turn off ad customization”

 

4.2. iOS
Pajisjet IOS përdorin Identifikuesin e Reklamimit të Apple. Për më shumë informacion mbi kufizimin e gjurmimit të reklamave me këtë identifikues, vizitoni aplikacionin “Cilësimet në pajisjen tuaj” ose vizitoni https://support.apple.com/en-us/HT205223.

Top
pornyub saneleon hot sax vedio Luxure Porn sexgals potrnhub xncx zorla sikiş Luxure Porn tu egalore com porbhub draftsex cake farts porn hub Luxure Porn kizumonogatari hentai erica fett nude prnhub planetsuzy ava addams Luxure Porn pukejob pofnhub pornhhb abbywintersfree Luxure Porn hwporner pornnub pornnhub hrntaihaven Luxure Porn okusama ga seitokaichou! hentai ppornhub kompoz me jinx blowjob Luxure Porn lindsey woods anal hqpprner pornhum gifwithsauce Luxure Porn trash nurses 4 0ornhub cxnxx anonib alternative Luxure Porn fnaf bonnie porn mamasijaya poornhub fuckyeahhotcouple Luxure Porn mnfclub updates pornh7b spankbanh barbara borges nude Luxure Porn jazmine miner nude xbxx mywape dirtyakira porn Luxure Porn shemale cum while fucked spankban jane maddok erome joi Luxure Porn czech hunter 271 pornhubn pornhi britney amber boobpedia Luxure Porn tsunade cosplay porn cvodeos pornjub kaity sun fuck Luxure Porn cnnamador hqpornee pornhhub trike patrol celine Luxure Porn teenshoplyfter www freeporn com pornhubmcom tiffany thompson pov Luxure Porn rachellromeo the huns yellow pages