For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Dispozitat e përgjithshme

Përveç asaj që është siguruar deri më tani, ju kujtojmë se reklamat duhet të jenë në përputhje me të gjitha ligjet dhe rregulloret në fuqi në Shqipëri.

Njoftimet publikohen gjithmonë nën përgjegjësinë e vetëm të përdoruesit, i cili në kohën e njoftimit gjithashtu deklaron të njohë dhe pranojë kushtet e përdorimit të shërbimit. Menjëherë, ai nuk mund të mbahet përgjegjës në asnjë mënyrë për atë që publikohet nga përdoruesit dhe për sjelljen e tyre.

Ne rezervojmë të drejtën për:

  • vendosni në çdo kohë veprimet që duhen ndërmarrë në rast të njoftimeve që shkelin rregullat e tanishme ose parimet në të cilat bazohet menjëherë.

  • modifikoni / azhurnoni rregullat në çdo kohë, madje edhe pa paralajmërim.

  • modifikoni titullin e reklamave për arsye editoriale dhe / ose për ta bërë vetë përmbajtjen e shpalljes më të kuptueshme.

  • të mos publikojë një shpallje ose, nëse publikohet direkt në linjë nga përdoruesi, për ta fshirë atë, nëse përmbajtja e reklamës shkel kushtet e përgjithshme të përdorimit të shërbimit, dhe / ose rregullat e tanishme ose, në çdo rast, nëse është përmbajtja nuk përputhet me politikën editoriale të Subito. Kuptohet që SHITBLI.COM nuk do të jetë përgjegjës për ndonjë dëmtim të drejtpërdrejtë dhe / ose indirekt të shkaktuar palëve të treta nga publikimi i njoftimit, edhe nëse nuk ka urdhëruar anulimin e tij.

 

Ju kujtojmë që bashkëpunojmë me agjencitë e zbatimit të ligjit në rastin e njoftimeve që shkelin ligjin. Identiteti i reklamuesve ose blerësve mund të përcaktohet përmes ofruesit të shërbimit të internetit. Për shembull, adresat IP mund të regjistrohen për të siguruar respektimin e kushteve dhe kushteve të shërbimit.

Ne në SHITBLI.COM do të sigurojmë, me kërkesë të Autoriteteve kompetente, çdo informacion të dobishëm për identifikimin e çdo evazioni tatimor.

Top
pornyub saneleon hot sax vedio Luxure Porn sexgals potrnhub xncx zorla sikiş Luxure Porn tu egalore com porbhub draftsex cake farts porn hub Luxure Porn kizumonogatari hentai erica fett nude prnhub planetsuzy ava addams Luxure Porn pukejob pofnhub pornhhb abbywintersfree Luxure Porn hwporner pornnub pornnhub hrntaihaven Luxure Porn okusama ga seitokaichou! hentai ppornhub kompoz me jinx blowjob Luxure Porn lindsey woods anal hqpprner pornhum gifwithsauce Luxure Porn trash nurses 4 0ornhub cxnxx anonib alternative Luxure Porn fnaf bonnie porn mamasijaya poornhub fuckyeahhotcouple Luxure Porn mnfclub updates pornh7b spankbanh barbara borges nude Luxure Porn jazmine miner nude xbxx mywape dirtyakira porn Luxure Porn shemale cum while fucked spankban jane maddok erome joi Luxure Porn czech hunter 271 pornhubn pornhi britney amber boobpedia Luxure Porn tsunade cosplay porn cvodeos pornjub kaity sun fuck Luxure Porn cnnamador hqpornee pornhhub trike patrol celine Luxure Porn teenshoplyfter www freeporn com pornhubmcom tiffany thompson pov Luxure Porn rachellromeo the huns yellow pages