Sipas ligjit Nr. 9902, datë 17.4.20081 PËR MBROJTJEN E KONSUMATORËVE

Nëse artikulli juaj arrin i dëmtuar, nuk përputhet me përshkrimin e listimit ose është artikulli i gabuar, mund ta ktheni për një rimbursim. Nëse keni ndryshuar mendje dhe dëshironi ta ktheni atë, mund të pyesni shitësin nëse ai do të pranojë një kthim.
Në Tiranë, kosto e kthimit  është 200 lekë, ndërsa në qytetet e tjera të Shqipërisë kjo kosto është 300 lekë. Në Kosovë kjo kosto është 5 euro.

Nëse artikulli që morët mbërriti i dëmtuar, nuk përputhet me përshkrimin e listimit ose nëse është artikulli i gabuar, ju jeni të mbuluar nga Garancia e Kthimit të Parave. Ju mund ta ktheni atë edhe nëse politika e kthimit të shitësit thotë se ata nuk pranojnë kthime.

Nëse nuk dëshironi më një artikull, do të mund të shihni në listë nëse shitësi ofron kthime, sa kohë duhet të kërkoni një kthim dhe çdo kusht tjetër. Ju mund ta kontrolloni listën duke zgjedhur artikullin në historikun tuaj të blerjeve.

Pasi të filloni një kthim, shitësi ka 3 ditë pune për të zgjidhur problemin tuaj. Nëse problemi juaj nuk zgjidhet në fund të atyre 3 ditëve, mund të na kërkoni të ndërhyjmë dhe të ndihmojmë.

Pasi të keni filluar një kthim, mund të kontrolloni statusin e kërkesës tuaj në çdo kohë.


Kthime të gabuara
Sigurohuni që të vendosni artikullin e saktë dhe të plotë kur bëni një kthim. Artikulli i saktë duhet të kthehet për të marrë një rimbursim.Nëse keni dërguar aksidentalisht artikullin e gabuar në iDuaa, ju lutemi kontaktoni Shërbimin e Klientit sa më shpejt të jetë e mundur. iDuaa nuk mund të garantojë se artikulli juaj do të gjendet dhe do të kthehet, dhe nuk ofrohet kompensim për artikujt e pasaktë të dërguar në iDuaa.

Main Menu