Timekettle M2

10500 L12000 L (-13%)

Sold By: ETCshop

In stock

  • PËRKTHIM ONLINE PËR 40 GJUHË
  • PËRKTHIM OFFLINE PËR 7 GJUHË
  • KUANLITETI SUPERIOR I TINGUT DHE BLUETOOTH 5.0
  • Koha e luajtjes 30-orëshe: M2 mbështet deri në 6 orë dëgjim dhe përkthim me një karikim të vetëm – plus 30 orë bateri shtesë me kutinë karikuese
Compare
SKU: 1 Category:

Përkthyesi i menjëhershëm dhe përkthimi offline: përkthyesi M2 mbështet përkthimin online në dy drejtime 40 gjuhë dhe 93 thekse duke përdorur Wi-Fi ose rrjet celular, mbështet përkthimin offline nga kinezishtja në anglisht, japonisht, frëngjisht, spanjisht, koreanisht, rusisht dhe gjermanisht, nga anglishtja në japonisht , frëngjisht, spanjisht, koreane, kineze, ruse dhe gjermane pa internet. Përkthyesi i gjuhës Timekettle lidhet me 14 serverë me shpejtësi të lartë në të gjithë globin, duke ju lejuar të bisedoni pa mundim kudo që të jeni

Cilësia e lartë e zërit dhe thirrje e qartë: M2 jo vetëm që është një pajisje përkthyese, por mbështet luajtjen e muzikës dhe thirrjet telefonike. Përkthyesi i gjuhës M2 përmban teknologjinë Qualcomm aptX Audio për të siguruar që përdoruesit të përfitojnë sa më shumë nga muzika dhe telefonatat. Mundësuar nga çipi Qualcomm Bluetooth 5.0, përkthyesi portativ M2 ofron një riprodhim inteligjent dhe shumë të përgjegjshëm, duke ofruar një lidhje të shpejtë dhe të qëndrueshme me çdo pajisje. Funksioni i thirrjes dhe i muzikës nuk e mbështesin përkthimin

Të gjitha në një përkthyes me 3 mënyra: Modaliteti i prekjes: Thjesht prekni sensorin e forcës për të aktivizuar marrjen e zërit për të përkthyer njëkohësisht të gjitha fjalitë e folura dhe për të bërë një bisedë të natyrshme me miq ose partnerë biznesi nga kombësi të ndryshme. Modaliteti i dëgjimit: Vendoseni telefonin tuaj në tryezë për të regjistruar biseda të shkurtra në grup, dëgjoni përkthimin nga kufja e përkthyesit M2. Modaliteti i altoparlantit: 1 kufje + 1 telefon. I përshtatshëm për biseda të shkurtra dhe të thjeshta. Një shtesë e mirë si një esenciale udhëtimi

Kontroll inteligjent me prekje dhe jetëgjatësi ultra baterie: me sensorë inteligjentë të prekjes, luani muzikën e preferuar ose përgjigjuni/refuzoni me lehtësi një telefonatë. Luaj/Puzë/kapërceje kënga, aktivizo asistentin zanor me një prekje të shpejtë (i pajtueshëm me Apple dhe Google). Kufjet me valë M2 mbështesin deri në 6 orë dëgjim dhe përkthim për karikim, kutia portative e karikimit zgjat kohën e luajtjes deri në 30 orë. Marrja e kësaj pajisjeje në lëvizje me vete, për deri në 7 ditë udhëtime ose udhëtime pune pa e karikuar përsëri

Dizajn ergonomik me përshtatje të sigurt dhe rezistent ndaj djersës: kufjet e përkthyesit të gjuhës Timekettle M2 qëndrojnë mirë në vesh duke adoptuar dizajnin ergonomik, duke ofruar një përshtatje të sigurt për përdorim gjatë gjithë ditës. Këllëf karikimi magnetik kompakt dhe i lehtë ekskluzivisht për ju që të mbani kufje me valë. Me një vlerësim IPX4 rezistent ndaj djersës dhe ujit, spërkatjet dhe djersa nuk e ndalojnë përkthyesin e zërit portativ M2. Thjesht fokusohuni në muzikën, telefonatat dhe bisedat tuaja. Bëhuni gati për çdo aventurë

Be the first to review “Timekettle M2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

See It Styled On Instagram

    No access token

Main Menu